Eenvoudig Beter Trofee VNG

OmgevingsDienst NZKG

De omgevingsdienst van het Noordzeekanaalgebied kreeg op 6 april jongstleden de Eenvoudig Beter Trofee uitgereikt door Minister Melanie Schultz van Haegen.

Nederland, Den Haag, 06-04-2016. Foto Wiebe Kiestra Bijeenkomst OIM, de Nationale Omgevingsagenda, de bestuurdersbijeenkomst in de Kookstudio aan de Televisiestraat in Den Haag.
Nederland, Den Haag, 06-04-2016. Foto Wiebe Kiestra
In het midden Minister Melanie Schultz met de medewerkers van de OD NZKG, die de kar getrokken hebben.

Meijers (algemeen directeur OD NZKG):
“We zien deze erkenning niet als een eindpunt, we blijven hard werken aan onze (digitale) dienstverlening. Deze prijs bevestigt dat we met onze digitale informatievoorziening en werkprocessen mooie stappen zetten in klantgericht en integraal werken. En daar ben ik ontzettend trots op.”

Zie ook Eenvoudige Beter Trofee VNG.

In anderhalf jaar een dergelijke transitie klaren is een hele klus. Naast de technische uitvoering is het wezenlijk belangrijk de neuzen in dezelfde richting te krijgen.

Het ZelfCoachSpel heeft een rol mogen spelen in het verbinden van medewerkers en teams in de samenwerking rond de transitie.
Onderliggend thema was de vraag:
“Hoe sta ik/staan wij in deze verandering en hoe draag ik/dragen wij op positieve wijze bij?”

Circa 12 teams hebben met gewenst effect het spel gespeeld.
Spelleiders waren Hanneke Koomans en Annette van den Bergh van de TransieProfessionals. Met inzet en deskundigheid hebben zij het juiste maatwerk hiervoor kunnen leveren.

 

Deel dit binnen uw netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.